..... DUBEN .....

07.04.2022 19:30

Jídelní lístek Duben 2022

 

                                                                                                                                                                             Alergeny:

 

4.4.  Pondělí

1,3,7

1,3,7

1,7,9

1,7,9

1,7,9

1,7

Dopolední svačina: Rohlík, tavený sýr, paprika

Odpolední svačina: Jablečný závin

Polévka: Zeleninový krém

1. Hovězí nudličky s kořenovou zeleninou, těstoviny

2. Pečený kuřecí špalíček na medu, dušená rýže

3. Fusilli pomodoro ( rajčata, česnek, bazalka, parmazán )

 

 

                                                                                    

 

 

1,7

1,3,9

1,7,3

1,3,4,7

1,3,4,7

5.4. Úterý

Dopolední svačina: jablko, kukuřičný suchar

Odpolední svačina: Šunková pomazánka, rohlík

Polévka: Vepřový vývar se zeleninou a kapáním

1. Vepřová plec po třeboňsku, bramborové knedlíky

 ( kořenová zelenina, kapie červená, žampióny)

2. Zapečené rybí filé s vejcem a bylinkami, vařené brambory

3. Krabí karbanátek, vařené brambory, bylinkový dresink        

 

     

 

1,3,7

7

1,7

1,7

1,3,7

1,3,7

6.4. Středa

Dopolední svačina: Sýrová pomazánka, šumavský chléb, rajče

Odpolední svačina: Čokoládový pribináček

Polévka: Brokolicový krém

1. Vepřová plec dušená s mrkví, dušená rýže

2. Zapečené těstoviny pana uzenáře

3. Kapustový karbanátek, vařené brambory v páře

 

 

 

7.4. Čtvrtek

1,7

1,3,7

1,9

1,3,7

1,7

1,3,7

Dopolední svačina: Rohlík se sýrem a máslem, okurka

Odpolední svačina: Tvarohová bábovka

Polévka: Drůbeží vývar s masem a těstovinou

1. Vepřové výpečky, zelí, bramborové knedlíky

2. Gnocchi s kuřecími kousky v bylinkové omáčce

3. Květákový mozeček s vejcem, vařené brambory

 

 

 

 

1

1,7

1,9

1

1,3,7

4,3,1,7

8.4. Pátek

Dopolední svačina: Křehké kukuřičné plátky, rajče, paprika

Odpolední svačina: rohlík s medovým máslem, jablko

Polévka: Domácí bramboračka

1. Vepřová plec na česneku, vařená rýže

2. Hovězí kostky po cikánsku, houskové knedlíky

3. Páteční balíček (chléb, tuňák, zelenina)

 

 

 

 

1,7

1,7

1,7

1,7

1,3,7,6,10

1,7

11.4. Pondělí

Dopolední svačina: Tmavá křupavá bulka s máslem, okurka

Odpolední svačina: Jablečné pyré

Polévka: Květákový krém

1. Vepřové kousky na žampiónech, dušená rýže

2. Boloňské špagety sypané sýrem

3. Gnochi se špenátem, sekaným česnekem, bylinkami a smetanou

 

 

 

 

1,3,7

1,7

1,3,7,9

1,7

1,3,7

7,10

12.4. Úterý

Dopolední svačina: Sendvič s máslem, okurka

Odpolední svačina: salámová pomazánka, chléb, rajče

Polévka: Silný Hovězí vývar se zeleninou a celestynskými nudlemi

1.  Přírodní kuřecí nudličky se smetanovým přelivem, vařená rýže

2. Vepřová roláda podle pana domácího, vařené brambory

(vepřová kýta, mleté maso, vejce, kukuřice, pórek)

3. Zeleninový salát s hořčičným dresinkem

 

 

 

 

1,7

 

1

1

1,3,7

1,3

13.4. Středa

Dopolední svačina: Puding s ovocem a piškoty

Odpolední svačina: Ovoce, rýžový chlebíček

Polévka:  Frankfurtská s bramborem

1. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže

2. Smažený karbanátek, domácí bramborová kaše

3. Hrachová kaše, vařené vejce

 

 

 

 

1,7

1,7

1,3,7,9

1,7

1,3,7,10

3,7,1

14.4. Čtvrtek

Dopolední svačina: Zeleninový talířek, rohlík, máslo

Odpolední svačina: Jogurt s piškoty

Polévka: Silný vepřový vývar se zeleninou a domácím kapáním

1. Přírodní kuřecí steak, vařená rýže

2. Myslivecká hovězí plec, těstoviny

3. Rýžový nákyp s ovocem a tvarohem

 

15.4. Pátek

VELKÝ PÁTEK

18.4.  pondělí

VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ

 

 

 

 

19.4. Úterý

1,7

7

1,7

1,3,7,9,10

1,3,7

7

Dopolední svačina: Tmavý toastový chléb, pomazánkové máslo, rajče

Odpolední svačina: Našlehaný vanilkový tvaroh 

Polévka: Cizrnový krém

  1. Milánské špagety sypané sýrem
  2. Ruská vepřová plec, vařená rýže

3. Dušená zelenina na másle, kuskus

 

 

 

 

1,3,7

1,7

1,9

1,3,7

1,7

1,3,7

20.4. Středa

Dopolední svačina: Domácí perník s marmeládou

Odpolední svačina: Máslová pomazánka s petrželkou, rohlík, rajče

polévka: Silný vepřový vývar se zeleninou a bulgurem

1. Vepřový závitek, dušená rýže

( šunka, žampióny, vejce)

2. Krůtí nudličky s krémovou provensálskou omáčkou, těstoviny

3. Zapečená zelenina s mixem sýrů a bramborem ( lilek, cuketa, paprika a kořenová zelenina)

 

 

 

1,7

 

1

1,3,4,7

1,7

1,3,7

21.4. Čtvrtek

Dopolední svačina: Toustový chléb s máslem, ledovým salátem a sýrem

Odpolední svačina: Ovoce

Polévka: Gulášová

1.Zapečené rybí filé s vejcem  se šťouchanými bramborami

2. Kuřecí kousky na paprice, dušená rýže

3. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka

 

 

 

22.4.  Pátek

1,3,7

1,3,7

1,9

1

1,7

1,3,7

Dopolední svačina: Chléb, máslo, ředkvičky

Odpolední svačina: Stračatelová bábovka

Polévka: Silný hovězí vývar se zeleninou a krupkami

1. Kuřecí kousky ala bažant, těstoviny

2. Bulgurové vepřové rizoto se zeleninou, sypané sýrem

3. Páteční balíček ( pečivo, paštika, ovoce, zelenina )

 

 

 

 

25.4. Pondělí

1,7

 

1

1,7

1,3,7

1,3,7

Dopolední svačina: Rohlík, máslo, šunka, okurka

Odpolední svačina: Ovoce, kukuřičný suchar

Polévka: Rajská s rýží

1. Kuřecí kousky po srbsku, těstoviny

2. Pražská  vepřová plec, rýže

3. Zapečená brokolice s vejcem a sýrem, vařené brambory

 

 

 

 

26.4. Úterý 

7

 

1

1,7

1,7

1,3,7

Dopolední svačina: Čokoládové lupínky,  mléko

Odpolední svačina: Mrkvový salát s jablkem

Polévka: Poctivá čočková polévka

  1. Kuřecí kousky na kari, rýže  

2. Vepřové nudličky s dýňovou omáčkou, těstoviny

3. Zeleninový karbanátek, vařené brambory

 

 

 

 

27.4. Středa 

1,3,7

 

1,3,9

1,3,7

1,3,7,9,10

1,3,7

Dopolední svačina:  Vanilkový puding s ovesnými vločkami

Odpolední svačina:  Ovocný salát

Polévka: Vepřový vývar se zeleninou a vejcem

1. Cmunda po kaplicku ( bramborák, zelí, uzené maso )

2. Svíčková na smetaně, hovězí maso, houskové knedlíky

3. Květákové placky, šťouchané brambory s petrželkou

 

 

 

 

28.4. Čtvrtek  

1,

7

1,9

1,3,7

1,3,7,9

1,7

Dopolední svačina:  Jablko, cornies

Odpolední svačina: Tvarohový pribináček

Polévka: Silný hovězí vývar se zeleninou a písmenky

1. Zapečené francouzské brambory

2. Špagety pomodoro s kuřecím masem, sypané sýrem

3. Dušená brokolice s rokfórovým přelivem, vařené brambory

 

 

 

 

 

29.4. Pátek

1,7

 

1,7

1,3,7,9

1,3,7

1,3,7

Dopolední svačina: Tavený sýr, tmavá křupavá bulka

Odpolední svačina: Ovoce

Polévka: Krémová se žampióny

1. Masové kuličky v rajské omáčce, těstoviny

2. Segedínský gulášek, houskové knedlíky

3. Páteční balíček, ( pečivo, tavený sýr, zelenina, sýr )

 

 

 

Při objednávání celodenního stravování a pouze červeně označených jídel v měsíci je garantován spotřební koš ze strany dodavatele.

Jídla nejsou určená pro strávníky s alergiemi na potravinové výrobky a suroviny.

Jídla mohou obsahovat stopové prvky alergenů 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14.